Saturday, June 13, 2020

Наемане на SEO експерт, какво трябва да знаете?


Какво да имате предвид при наемането на SEO експерт


Наемането на SEO експерт, който да се справи с по-доброто класиране на Вашият сайт, е много важно решение, ако оперирате в сектор Дигитален маркетинг. Ако не се радвате на задоволителен трафик към Вашият сайт, нямате необходимите продажби, онлайн магазинът Ви седи пасивен, без да носи приходи, то тогава е време да се консултирате с SEO оптимизатор, човек с подходящ опит, за да може да Ви помогне.

Опитът на SEO експерта
 Ясно е за всеки, че добрият SEO оптимизатор трябва да има опит, натрупан през годините. Днес, почти всяко хлапе се има за добър специалист, но дали може да Ви свърши работа, или най-нагло ще Ви поиска „космическа“ сума, без да може да Ви свърши работа? Това оставаме да прецените сами. Важно е да знаете, че опитът е от изключително голямо значение.

 Препоръки от клиенти
Най-добрият начин да си харесате и да се спрете на СЕО експерт, е да разберете какво смятат бившите му клиенти за него. Ако не познавате такива хора, можете да поискате от приятели/партньори  списък с негови клиенти, с които можете да се свържете, за да Ви опишат опита си с него. Можете също така да проверите дали някой бивш клиент не е подавал негативни отзиви срещу експерта,  както и да проверите какви са отзивите за него в интернет. Винаги е добра идея!
Лекота на комуникация
Най-честото неудовлетворение от клиентите, се дължи на трудното им общуване с оптимизатора на сайт. Същото важи и с програмистите. Много е важно Вашият експерт да е достъпен и да отговаря бързо на телефонни Ви обаждания, имейли и искания за срещи. Не само трябва да сте доволни от нивото на комуникация, но и от връзката, която имате.
Ако всичките предпоставки и атестати, изложени по-горе са добри, то тогава спокойно можете да се доверите на дадения експерт. Шансът да сбъркате би бил сведен до минимум.
Финални думи. Вие, като евентуални клиенти ,търсещи SEO обслужване е важно да знаете, че експертите и хората, опериращи в сектор Дигитален Маркетинг са специфични, понякога могат и да не Ви обърнат внимание на момента, тъй като са затрупани от работа, но това са хора със съвест, морал и хора, работещи честно и по никакъв начин не бива да си правите изводи , при това прибързани.

Източник: web2site.info

0 comments:

Post a Comment