Tuesday, April 23, 2019

Предимства от Интернет рекламаЕдни от първите рекламни елементи, които днес онлайн са изключително популярни,  а именно банерите, са създавени през 90-те години на миналия век. За да сме по-точни, през 1994 година.
Както знаете, повечето неща в дигиталния сектор бързо биват забравени, но не така е положението с банерите. 

Сега тя има съвсем нов вид и предлага много повече възможности. В днешно време не можем да си представим живота без Интернет, където Интернет рекламата присъства във всеки един сайт. 

Първите реклами познаваме още от радиото, телевизията и печата, а през последните няколко години Интернет рекламата се наложи с голяма скорост. Тя има много повече предимства пред всички останали, тъй като е нещо средно между телевизионна и печатна реклама, но определено предлага много по-големи възможности от тях. Благодарение на нея всяка компания може да намери точната аудитория, да се развие по-бързо и т. н., тъй като всеки потребител има възможност само с едно кликване да посети определен сайт и съответно да се запознае по-отблизо с предлаганите услуги и продукти. 

Интернет пространството е такава невероятна среда, която предоставя изключително големи възможности за интернет реклама и на практика дори те не могат да се изчерпат. Това е една от причините, които накараха всички компании да рекламират себе си в това виртуално пространство. 

Интернет рекламата може да стане по няколко начина: чрез уеб банер, email footer, текстов линк, рекламно каре, платена публикация, анимирана реклама, реклама чрез видео, рекламиране в рекламна мрежа и мн. др. Също така има и видове пакетни реклами, които предоставят още повече възможности. 

Цената на една Интернет реклама варира и е в зависимост от онлайн репутацията на уеб сайта, където тя се рекламира, а също се определя и от собствениците на самия сайт. Но туй като Интернет пространството е невероятно голямо, почти безкрайно, предлагат се и много възможности за безплатна Интернет реклама. Но ако искате по-добри резултати, най-добре е да изберете реклама, която е комбинация с платена. 

Интернет рекламата постоянно се усъвършенства, развива се с всеки изминал ден и предлага най-различни опции.
Източник: PR Puzel

0 comments:

Post a Comment