Monday, June 17, 2019

SEO съвети за ефективно присъствие в социалните мрежи за видео съдържание

SEO съвети за ефективно присъствие в социалните мрежи за видео съдържание

В настоящата статия ще разберете няколко ценни наина за оптимизиране на видео за търсещите машини, както и как да направите така, че Вашите видеа да се радват на значително по-голяма популярност.
Съвет номер 1: Изберете правилната платформа за видео хостинг
Когато избирате своята платформа за хостинг на видеоклипове, ще трябва да разгледате причините, поради които искате вашите видеоклипове да се класират. Оптимизирате видеоклипа си, за да спечелите трафик от сайта и нови потенциални клиенти…
Съвет номер 2: Оптимизирайте съдържанието. Не бъдете толкова обсебени от SEO. Без значение колко си добър в SEO, това е само част от уравнението. Ако хората не гледат съдържанието ви, тогава какъв е смисълът? Видео съдържанието и SEO работят заедно, за да придадат по-голяма видимост на вашата марка, на Вашият бранд онлайн. За да оптимизирате съдържанието си, уверете се, че е „споделено“ и „свързващо“. С други думи, осигурете подходящо и информативно съдържание, което дава на хората импулс да споделят и насърчават издателите да се свързват с тях. Видеоклипът ви трябва да бъде висококачествен, ангажиращ и ценен за зрителите, за да получи най-голям органичен трафик.  Чрез създаването на съдържание, оптимизирано за споделяне, ще имате по-голям шанс да постигнете такива резултати, които след това ще дадат на вашия видеоклип повече преимущества в Google.

0 comments:

Post a Comment