Saturday, October 12, 2019

Счетоводител за SEO агенция


Ако сте собственик на стартъп, или пък на новостартирала компания, която обсулжва клиенти, касаещи уеб дизайн, онлайн реклама, бизнес, свързан с електронната търговия и други, то е време да помислите за добър счетоводител, който да "движи" финансите Ви.
Под "движи" имаме предвид, да поддържа документално фирмата Ви, да подава декларации, когато е необходимо и други сходни.
Фирмата, която Ви препоръчваме, това е Евристика ЕООД, с управител Павел Йончев.
За да заявите месечно счетоводно обслужване, спокойно можете да отправите запитване по телефон, който е: 0898 320718.

По отношение на ИТ компаниите, счетоводителите, обсулжващи такива, трябва да знаят специфични тънкости, да са запознати с нормативните уредби, особено за GDPR, както и да имат готовност да реагират, в случай на специфични проблеми, касаещи счетоводното обслужване.
Ако се намирате в град Русе, то счетоводната компания, от която трябва да извлечете максимума, то това е Евристика ЕООД.
Ако търсите добър счетоводител, без значение дали се касае за Русе, София, Пловдив, Варна, или друг град, то трябва да знаете, че физическото разположение на човекът или кантората не са от голямо значение, тъй като повечето съвременни счетоводители обработват докмуентите по електронен път, т.е. физическото разположение няма голямо значение.

С други думи, избирайки счетоводител за Вашата нова фирма ,то спокойно можете да потърсите отзиви от приятели, познати, партньори, или пък да се доверите на тези отзиви, останали от потребителите в Мрежата.

Ако сте румънски гражданин, или пък адвокат, придвижващ документацията на Ваш клиент от съседна Румъния, то счетоводно също можете да поверите дейността на компанията, посочена по-горе.
Причините да даваме тази препоръка са много, но най-основните и важните са, че счетоводната кантора работи коректно, лоялно, има опита и знанията, екипът е млад, мотивиран, готов да води документално и най-специфичната компания.
Все пак трябва да внимавате на кого поверявате документацията на компанията си.
Пожелаваме Ви успех в онлайн бизнесът и знайте, че законите се изменят ежеседмично, т.е. трудно ще е сами да водите  счетоводство на фирмата си!


0 comments:

Post a Comment