Tuesday, January 28, 2020

Важни етапи за редизайн на сайтВажни етапи за редизайн на сайт, чрез които да се подобри работата и да се спестят неприятности

Въпрос на време е Вашият сайт да бъде обновен. Под обновяване се има предвид външният вид, структурата, съдържанието, како и графичните и видео елементи.
На пръв поглед, все лесни неща, но когато дойде момент за обновяване, фирмата, която е наета за изготвянето на новата визия и функционалности, изпитва сериозни затруднения.
Именно и поради тази причина трябва да се вземат следните етапи предвид:
Етап 1 – детайлно планиране. Планирането е много важен елемент, в който се описват всички действия, които по-нататък ще се предприемат.
Етап 2 – обсъждане името на сайта, дали ще остане настоящо, или е по-удачно да се закупи нов домейн, на който да се изготви фирмения сайт
Етап 3 – софтуерно решение на проекта – дали ще се ползва нова CMS, или ще се модифицира настоящата.
Етап 4 – Оптимизиране скоростта на зареждане на сайта
Етап 5 – Тестове за пробиви от хакерски атаки и допълнително изготвяне на модули за защита.


Естествено, по-горе е представена примерна конфигурация, т.е. примерен план, но понякога той може да се отличава, спрямо конкретния случай.
Важно е да знаете, че един сайт, без да е оптимизиран, без да е изготвен спрямо стандартите за уеб дизайн, които позволяват на търсещите машини по-лесно да е разбран, може да доведе до недобри резултати, т.е. до малък трафик. Именно и поради тази причина Ви съветваме да наемате фирма за дизайн, редизайн, SEO оптимизация, която има опит и практика, както и която е доказана във своята дейност.


Финални думи. Redesign на сайт е не по-лесна задача от създаването на нов сайт и когато настъпи такъв момент е важно да представите всички искания, желания, касаещи функционалност, визия, съдържание на изпълнителя, тъй като точно в този период е удачно да се интегрират новите функции, тези, които биха Ви свърши работа.
Без значение, дали Ви трябва изработка на сайт, или обновяване, то изпълнителите трябва да Ви гарантират, че ще извършат желаните промени.

0 comments:

Post a Comment