Thursday, July 9, 2020

SEO консултация - определяне на слабите страни и изследване на конкуреницята


SEO консултация – опредеяне на силните и слабите страни на даден сайт, подобряване класирането и изготвянето на специфични SEO стратегии.

Екипът на компанията предлага онлайн консултации с клиенти, както и обучение на фирми, посещавайки отдел по дигитален маркетинг, след предварителна договорка.

Предлага още специфични виртуални срещи чрез платформите Zoom, Google Hangouts, Roundee, Skype for Business и други, ползвани от клиенти.

Естествено, най-доброто решение е насрочването на реална среща, която може да бъде в наш офис, или на място.
Ако искате да разберете слабостите на вашия WEB проект и причините, поради които не можете да изпреварите конкурентите си и да влезете в началната страница на Google, тогава SEO консултантската услуга е това, от което се нуждаете! И бъдете внимателни и бдителни, когато ви предложат SEO за 100 лева – това е нереално.  И за тези пари SEO измамници ще карат вашия сайт към БАН, а не към ТОП !!!
Често сме писали и ще продължим да пишем за SEO разбойниците, или за хората, които мислят чрез схема и измама да примамят клиенти. Ние сме твърдо против подобни действия и вярваме, че подобни злонамерени хора вредят на SEO услугите, на целия дигитален бизнес.
Но нека се върнем на основното, а именно – SEO консултация.
Статията продължава тук

0 comments:

Post a Comment