Wednesday, November 11, 2020

Мъжки неволиДобри любовници ли са програмистите? Как мислите?

Представяме Ви мъжки неволи, въпроси и техните отговори.

След две години връзка, правим по-рядко секс.

Добре дошли в реалния свят. Би било странно, ако всичко беше различно. Нека не говорим за признатите реаниматори на сексуалния живот, като червените гащи струват като заплата, въпреки че понякога това може да работи. Опитайте се по-добре да намерите нови общи хобита извън леглото. Особено съветвам, съвместни спортове, танци, йога - колкото повече и по-често се докосвате, толкова по-добре. За адреналина катеренето и гмуркането няма да навредят. Промяната на начина ви на живот през деня със сигурност ще се отрази на поведението ви през нощта.

 

Колкото и да се опитвам, приятелката ми не може да свърши, докато тя казва, че това не я притеснява

Първо, трябва ли да й повярвате? Без оргазъм много жени успяват да получат напълно истинско удоволствие от секса. На второ място, това е чудесна възможност да продължи и да не спира дотук и да изпробва други пози, техники и ритми, за да намери нещо, което да й достави максимално удоволствие. И трето, кретините безкрайно питат „Е, приключихте ли?“, „Защо не?“, „Какво сгреших?“, Умори много повече от най-безвкусния секс.

 

С презервативите ерекцията ми е безполезна

И без презервативи здравето ви ще страда. Направете повече любовна игра, така че ерекцията, ако мога така да кажа, да расте правилно и да се засили. Помолете я сама да облече презерватив, допълвайки този процес с придружаващи ласки. И по това време я гледате и докосвате - в края на краищата тя е тази, която ви вълнува (надяваме се, че това е така). Към презерватива може да се добави пръстен, който също стимулира ерекцията на правилното ниво.

 

Свършвнам прекалено бързо, само за няколко

Вашият основен спътник и приятел е мастурбацията. Научете се да улавяте момента на достигане на оргазъм и да спрете секунда преди него. Тук, както и в спорта, си трябва практика. Можете също така да опитате да правите секс с много бавно темпо, като редувате бавни движения с остри силни дръпвания. Основното нещо е да не променяте темпото - тогава тя ще бъде щастлива. Между другото, бавният секс беше наречен гениално изобретение от самия Чарлз Буковски - писател, певец на секса. За някой, но той е прав.

 

Случва се, че по време на секс момичето за е сухо, аз ли съм причината. Безобидно ли е?

Разбира се, когато сте в огън, все още не можете да си го позволите. Но слюнката е краен вариант. И като цяло проблемът започва малко по-рано. Предразположението на момиче до голяма степен зависи от нейното настроение - вълнение, комфорт от случващото се. Без да е подмокрено - момичето е неудобно. И тогава тя вижда как всички сте толкова щастливи да си плюете в дланта и ... Второ. В устата на здрав човек има около 120 вида микроби, а във влагалището има само един - млечнокисели бактерии. Възможно е възпаление на влагалището. Имате ли нужда от него? Трето. Слюнката е вода. При нея не е много добро плъзгане, въпреки че в началото изглежда се плъзга по-добре поради излишната влага. Затова идеалният вариант е смазка от секс магазин, можете да използвате вазелин, всеки неутрален крем за лице, ръце, устни и т.н. Хубаво и безопасно.

 

 

 


0 comments:

Post a Comment