Friday, February 11, 2022

Нов сайт, предназначен за потребители и повече продажби


Изработка на онлайн магазини за повече продажби

Уеб дизайн на уникални уеб сайтове с модерни визии и технологии. Уеб дизайн на изцяло „custom“ уеб сайтове. Това са модерни сайтове, без готови елементи, с графични дизайни и визии създадени изцяло за самия проекта / сайт.

Адаптивни уеб сайтове с интуитивен дизайн, в зависимост от резолюцията на монитора или мобилното устройство – точно направата на такива проекти предлагаме ние, от Висео. Уеб дизайн и редизайн на уеб сайт, който към този момент е в окаяно състояние, без мобилна версия, без възможност за качване на информация и с лоша визия.

Когато говорим за сайт  с интуитивен дизайн, имаме предвид сайт с основна цел, която е създаване на дизайн насочен за Вашата потребителска база. Създаваме юзабилити-тестове и използванме инстументи, които са в помощ на потребителите.

Сайтовете, създадени от дигитална агенция W-SEO.com са насочени основно и предизно за потребителите, за бъдещите клиенти. Всеки елемент, всеки линк, меню, изображение и др., са създадени и разположени по начин, по който лесно да предоставят търесаната информация от потребителя, което автоматично означава, че създаваме сайтове за тези, които биха Ви били партньори/клиенти.

Дизайн и създаване на фирмен брандКорпоративната идентичност е това, което кара хората да Ви вярват. Фирмният стил показва сериозността на бизнеса и продукта. Дизайн на рекламни и печатни материали.

Онлайн брандирането е важен етап от успешната маркетингова стратегия на всяка една компания.

Нашият екип, освен изработката на сайт, могат да помогнат и с разрастването му, особено важно нещо, ако се касае за онлайн магазин, или бизнес сайт, който трябва да изпревари конкуренцита в резултатите от търсенето на популярните търсещи машини.

Съществуват няколко подхода към изпълнението на задачи за „създание интуитивно понятния уеб дизайн“.

Тип 1 – Създават се няколко уникани прототипа с помощта на дизайнери на UX/UI  и се представят на клиентите с опция за избор на точната версия.  След това изготвяме проекта в съответствие с отзивите на клиента.

Тип 2 – Проследяване тенденциите на „крупните играчи“ и да създаването на аналогичен сайт. Например, ако съберете голям магазин за електронна търговия, непременно трябва да помислите за това, как това се прави в Amazon. Това цялото може да бъде лошо за UX, но клиентската база ще помогне бързо да продавате, при това в големи количества.

Защо точно Viseo да разработи Вашият нов сайт?

Дълги години сме изследвали, а и продължаваме да го правим, потребителското поведение. Знаем кой потребител, къде би желал да кликне, преди да поръча даден продукт, когато се касае за онлайн магазин, както и къде да отиде, когато желае да се свърже с представител на компанията, за която компания е търсил информаиця по-рано.

Знаем и можем да направим известен, популярен, посещаван сайт, при това само и единствено  с позволени методи (white hat seo).

Дизайнът е интуитивен, когато потребителите могат да се съсредоточат върху текущата задача, без да спират дори за секунда. Интуитивният дизайн насочва вниманието на хората към важни задачи. Интуитивният дизайн се фокусира върху опита.

Пример за неинтуиктивен и интуиктивен дизайн

Представете си, че сте посетили фирма за отдаване на коли под наем, избрали сте колата, която да наемете. Приближавате се до нея и искате да влезнете…  Но когато  протегнете ръка, за да отворите вратата на шофьора – с изненада установявате, че няма дръжка! Как се стигна до тази ситуация?

Това е пример за неинтуитивен дизайн. Неинтуитивният дизайн отвлича вниманието на потребителя. Опитахте се да влезете в колата, но процесът беше прекъснат от непозната ситуация без очевидно решение.

Докато потребителите могат да изпълняват задачите, които искат, без прекъсване или мислене, всичко е наред. Интуитивният дизайн е невидим; неинтуитивен дизайн унищожава.

Тъй като интуитивният дизайн е невидим, хората няма да спрат да го ценят (тъй като дори няма да го забележат), но веднага ще забележат, ако го няма. Неинтуитивният дизайн принуждава хората да се фокусират върху елементи, които не са подходящи за техните задачи.

Едно от основните неща, които трябва да знаете, когато имате готов сайт, с добър дизайн е, че той трябва да се класира добре в Google и останалите търсещи машини. С други думи, ще Ви трябва SEO оптимизация.

Финални думи

При всеки тип онлайн бизнес удовлетвореността на клиентите е основен приоритет за всички, поради което е важно да да се обърне внимание на цялостния дизайн на Вашият сайт, и да се стремите да подобрявате цялостното потребителско изживяване. Това се отнася до тези от Вас, които решат сами да си създадат сайт. А тези, които ни се доверят, то трябва да знаят, че нашите сайтове са именно такива.

Полезно съдържание, което е тематично на настоящата статия и Ви препоръчваме да прочетете:

Източник: Viseo

0 comments:

Post a Comment