Thursday, February 11, 2021

Основни етапи за изграждане на качествен сайтКак да изберем дизайн на уебсайт. Основните етапи от създаването на дизайн.


При създаването на нов сайт, освен съдържанието, е много важно да се наблегне и на визията.

Пренебрегването на външният вид може да обезсили цялата останала работа, защото визуалният ефект на сайта може да се сравни със среща по дрехи, според която повечето оценяват нивото на компанията.  Какъв трябва да бъде дизайнът на уебсайта? -  Визията трябва да е уникална и запомняща се, но не претенциозна, визията не трябва да отвлича вниманието от съдържанието, а по-скоро да спомага за навигацията в страницата и да подчертава най-важното. 


Обикновено създаването на графичен дизайн на сайта се състои от следните стъпки: 

Първа стъпка - Изготвяне на техническа задача за графичен дизайнер, творчески специалист с логическо мислене. Той едновременно комбинира няколко трудни и важни точки: създаденият сайт трябва да бъде ярък, запомнящ се и уникален, отчитайки спецификата на компанията клиент, и в същото време да бъде функционален. 

Втора стъпка - Структурата. Тя също е много важна, за да може потребителят да се чувства добре, прекарвайки известно време на сайта. В тази стъпка се набляга на това, какво е потребителското поведение и как точно да достигне до необходимата информация.

Стъпка три - функционалност

Компетентният и функционален дизайн е един от най-важните компоненти за успеха на целия сайт. Вече има много опции за готови шаблони в Интернет, които не са скъпи или като цяло безплатни. Но с такъв дизайн не трябва да разчитате на изключителност и признание. Не трябва да спестявате от услугите на опитен специалист, всички средства, вложени в графичен дизайн, ще се изплатят бързо и с лихва.

Естествено, ние, екипът на WSEO.info Ви препоръчваме да е обърнете към тази агенция, предлагаща уеб дизайн и SEO - WebDesignBG.com

1 comment: