Tuesday, March 16, 2021

Компания за SEO оптимизация

 

Как да откриете добра и надеждна фирма за SEO оптимизация на сайт?

Източник на статията: PRpuzel

SEO (Search Engine Optimization) е цялостна разработка и популяризиране на уебсайт, чиято цел е да достигне до първите позиции в резултатите от търсенето и да увеличи трафика. SEO оптимизацията на сайта се състои от : повишаване на значимостта, оптимизиране на структурата и съдържанието, подобряване на търговските фактори, код и изграждане на външни фактори. 

Поведенческите фактори, удобството на потребителите на интерфейсите и скоростта на зареждане на сайта са изключително важни за СЕО оптимизирането на даден сайт. С развитието и усложняването на алгоритмите на търсачките значението на горепосочените фактори непрекъснато се увеличава, което в крайна сметка прави резултатите от търсенето с по-високо качество за потребителите.

Какво виждаме в резултатите от търсенето SERP:


1 / Блок от контекстна реклама Google ADS. Рекламите се избират според заявките на потребителя и много приличат на естествените резултати от търсенето. Това обаче са платени реклами.


2 / Добавен блок от продуктови оферти от Google.


3 / Organic SERP - Резултати от търсенето на потребители и основен източник на трафик.


4 / Допълнителни опции за оптимизиране на фрагменти при търсене. 


5 / Добавеният блок с резултати от търсенето на изображения ви позволява да привлечете допълнителен трафик. Всички изображения в популяризирания интернет ресурс също трябва да бъдат оптимизирани.


6 / Регион за търсене. Регионалните фактори са важни за стимулиране на геозависими заявки.


Ако търсите надеждна компания, която знае как да класира Вашите проекти на първи позиции в Google, то е време да поискате оферта от тази компания: (кликнете върху изображението, което е представено по-долу)...

SEO оптимизация на сайт

0 comments:

Post a Comment