Saturday, August 7, 2021

Маркетингова стратегия за избор на подходящ домейн

 



Какво представлява маркетинговата стратегия за име на домейн?

Домейни - стратегия

Домейн маркетинг е практиката да се използват интернет адреси като начин за разширяване на потенциалния брой посетители на вашия уебсайт. Тя позволява на бизнеса да използва домейни, за да подобри репутацията на уебсайта си. Стъпки за маркетинг на домейн, освен намирането на правилното име на домейн за сайт. Той се стреми да използва домейни като част от вашата интернет стратегия.

Тази стратегия е част от дигиталния маркетинг като цяло и е чудесен пример за силата на дигиталния маркетинг. Много е лесно да се третира уебсайт като просто нещо, което трябва да направите, квадратче за отметка, което се нуждае от отметка, преди да можете да бъдете считани за легитимен бизнес; Важно е да отбележим, един бизнес, ако няма сайт, ако не е закупил собствен домейн, то тогава той е морално остарял. Това, което дигиталният маркетинг прави толкова добре, е да отстрани тази загриженост. Вместо това, той разглежда уебсайт не като нещо в съответствие с марката стационарен, а по -скоро като компоненти, които ще разширят и развият вашия бизнес.

Говорете с всеки дизайнер, разработчик или писател и те ще ви кажат, че сайтът е задължителен, защото всеки Ваш потенциален клиент, преди да Ви потърси, ще провери онлайн, какво сте създали, какво предлагате. Това, което изглежда като ясен дизайн, завладяващи изречения и функциониращи компоненти на сайта, всъщност е резултат от екип, който обмисля подробно всеки аспект. Смятаме, че същата логика трябва да се прилага за нещо толкова външно просто като домейн. Гледането на домейн като друг компонент на вашия уебсайт, като важна част от цялото Ви представяне онлайн е много важно нещо.

Създаване на запомнящ се домейн за вашата марка

Вашият домейн е вашата марка. Точно като името на вашия бизнес, това е първото нещо, което хората виждат. Това е сигнал за вашия професионализъм и легитимност. Посетителите ще свържат термина с вас. Представете си, че Google не притежава google.com или Yahoo! без yahoo.com. Лично аз мога да пиша google.com, yahoo.ca и така много по -бързо от собственото си име. През годините дори пръстите ми свързваха тези домейни със собствениците им. Добрият домейн физически влияе върху способността ни да взаимодействаме с компания.

Запомнящ се домейн също ви дава възможност да персонализирате онлайн присъствието на вашия бизнес. В най -простата си форма можете да започнете да изпращате имейли със собствен специализиран домейн. Може да звучи просто, но с количеството измамни имейли, прелитащи през входящи кутии, yourname@gmail.com може да работи за семейството, но за всеки, който е прекарал десет минути онлайн, това е знак за измама. Изображението е важно и това, че вашите професионални имейли са брандирани, помага да се легитимира вашето онлайн присъствие.

Домените обикновено се използват за зареждане на различни портали като клиентска интранет или друг уеб портал. Това е чудесно за тези, които искат да превърнат уебсайта си в работен кон. В нещо, което осигурява стойност за тяхната организация чрез автоматизиране на нейните аспекти, всичко започва с голям домейн.

 

ИЗБОР НА МАРКА И ДОМЕЙН

Тъй като вашият домейн е вашето публично лице, важно е да помислите за него. Нямаше да облечете стар костюм и да отидете на важна среща. Същото важи и за вашия домейн. Хубавото е, че не е нужно да плащате стотици долари за персонализирано име на домейн. Винаги купувайте официалното си име и всички търговски марки. Дори и да не искате да го използвате като основен адрес на уебсайта, наличието на този домейн е важно нещо. Също така потърсете подобни продукти.


Цялата статия можете да прочетете тук: https://w-seo.com/marketingova-strategiya-za-izbor-na-domain.html










0 comments:

Post a Comment