Thursday, August 12, 2021

СЕО копирайтинг - набавяне на качествено съдържание, което да "докосне" потребителите

 


Какво е SEO копирайтинг и как може да Ви помогне за по-добро класиране в Google?

Копирайтингът е процес, при който писател, най-често автор на книги, на есета, добре подготвен човек или екип, подготвя текстове за дадена аудитория.
Създаване на качествено съдържание

Официално представено, услугата представлява списване на разгласителни (рекламни) текстове. На английски се изписва по следния начин: copywriting. Естествено, това е чуждица, но набираща все по-голяма популярност у нас.

В буквален превод можем да разглеждаме думата като „списване на текст“, „текстописане“ (от „copy“ — термин за текст, предназначен за публикуване; „writing“ — писане, списване, писателстване).

Редица са спецификите пред този сектор. Копирайтингът е популярен сред рекламата, връзките с обществеността или „пиарът“, политическото лобиране и политическата и предизборна агитация). Текстовете, списвани от копирайтъри се ползват в интернет, печата, радиото, телевизията, мелодии и стихове за озвучаване на рекламни клипове, уебсайтове, текстове за озвучаване и дублаж на разгласителни клипове, прессъобщения, брошури и текстове за всички останали маркетингови послания.

Чрез качествено съдържание, в което заглавието, съдържанието, ключовите думи са насочени правилно, можете да постигнете целите си, а те най-често биват:

  • Изпреварване на конкуренцията по дадена ключова дума или фраза.
  • Повишаване на органичния трафик от търсещиете машини.
  • По-добро разпознаване на марката в Интернет.
  • По-голямо присъствие в социалните мрежи.
  • Други.


Статията продължава тук: Препратка!



























0 comments:

Post a Comment