Sunday, October 31, 2021

Какво трябва да знаете за Dofollow vs. Nofollow линковете... Резултати от проучване, показващи какво съотношение е добро за първи позиции в Google!Какво е най-доброто съотношение между Dofollow и Nofollow линкове ?

Линк билдинг: Какво е най-доброто съотношение Dofollow срещу Nofollow?

Екипът на Viseo LTD направи специален тест, чрез който установи какво е най-доброто съотношение, касаещо линк билдинг профил, между DoFollow и NoFollow препратки.

Резултатите са изключително интересни! Приятно четене!

Ако се чудите как вашият сайт може да се възползва от връзките nofollow и какво трябва да бъде съотношението dofollow срещу nofollow – тази публикация ще отговори на всички въпроси относно линк билдинг профил.

Преди да продължите с четенето на статията, трябва да сте се уверили, че линк билдинг-а работи ефективно. Правим това уточнение, тъй като много съвременни, модерни SEO оптимизатори, такива, ползващи софтуер за стотици хиляди евро, смятат, че първи позиции в SERP се постигат и без обратни връзки. Ако сте от тези, по-добре натиснете хиксчето!

 

И така, днес решихме да направим специално изследване, което по много прост и ясен начин показва, какво е доброто съотношение между Dofollow и Nofollow линкове.

Какво представляват връзките с атрибути Nofollow и Dofollow

Какво е линк с атрибут Nofollow?

Само за да сме на една и съща страница, нека да разгледаме какво всъщност представляват връзките nofollow.

Връзките Nofollow са обратни връзки, които имат добавен rel=”nofolow” в URL адреса.

Казано по-просто, връзките nofollow са връзки, които носят реферален трафик към вашата страница, но не носят почти никаква стойност в очите на Google.

Връзките Nofollow са коментари, туитове, публикации във Facebook и URL споделяния от този вид.

Как да забележите връзка nofollow?


Статията продължава тук: https://w-seo.com/dofollow-vs-nofollow.html


Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

0 comments:

Post a Comment