Thursday, November 11, 2021

Не си губете времето, а започнете да печелите от Интернет




Няколко добри възможности да печелите от вашият сайт или блог -парите може и да са малко, но поне ще са съобразно посещаемостта ви. Колкото повече посещения имате, на толкова повече доходи можете да се надявате.

По-долу има няколко добри алтернативи за печелене на пари.


1) Google AdSense
2) Adbrite


Следва кратък преглед на всяка програма. Съветвам ви да ги съчетавате, с цел по-голямо разнообразие за посетителя - колкото по-различни реклами въртите, толкова по-възможно е да привлечете вниманието му и той да кликне. Естествено, давайте превес на рекламите от първите позиции.

1) Google AdSense - “класика в жанра”. Тази програма се използва и от малки, и от големи сайтове. Имат строги правила, които е добре да изчетете и спазвате. Можете да разположите общо 6 елемента по страниците си - 3 банера и 3 блока с връзки. Бъдете изобретатели! Например, след като Google AdSense са най-доходоносни, можете да направите и комбинация от елементи, за да постигнете сходни на стандартните размери и запълване на стандартни пространства из страницата ви.
https://www.google.com/ads

2)Adbrite-Хубавото при тях е че плащат за 1000 импресии и е алтернатива на AdSense



Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

0 comments:

Post a Comment