Wednesday, December 8, 2021

SEO оптиизация: Силата на коментарите



Знаете ли, че чрез активизиране на коментаторите във Ваш сайт, можете да подобрите класирането си в Гугъл? Ако не вярвате, прочетете следното ръководство:
В него ще разберете:

Безплатно подходящо съдържание

Търсачките индексират не само основния текст в статиите, но и коментарите, които потребителите оставят. Те може да съдържат нискочестотни заявки, които ще доведат потребителите до вашия проект. Разбира се, коментаторите несъзнателно изписват ключови думи за бас. Страницата се класира за тях в резултатите от търсенето и често заема първите позиции. Причината за това е ниската конкуренция между нискочестотните фрази. Може би с една или повече от тези фрази ще получите 1-2 посещения на ден. Представете си, че вашият проект има стотици или хиляди коментари. Те могат да доведат до значително количество трафик без вашите усилия.


Редовни актуализации

Търсачките придават по-голяма тежест на сайтове, които имат постоянно ново съдържание. Това е сигнал за роботите: проектът е оживен и интересен, което означава, че трябва да го класирате по-високо от конкурентите и често да обхождате страници. Резултатът е увеличаване на позициите и трафика, ускоряване на индексирането.

Не забранявайте коментирането в сайтовете си!

Направете възможно най-лесно коментирането на статии:
Намалете броя на задължителните полета във формуляра. Лесно добавяне на вашето мнение – увеличаване на броя на коментиращите, както и на самите коментари.
Мнозина се страхуват да оставят електронната си поща на непознат сайт. Дайте на читателите си избор: използвайте акаунт в социалните медии или имейл, за да публикувате коментар.

И много други...
Прочетете статията, струва си!

Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

0 comments:

Post a Comment