Monday, March 21, 2022

Красиви аксесоари за баня


Банята започва и завършва нашия ден. Но често проблемите с неговия дизайн приключват в момента на избора на плочки, водопровод, нагревател за кърпи и след това не се връщат към актуализирането на интериора на банята с години. Как да превърнем тази стая от перално и перално помещение в удобно пространство без ремонт, в което функционалността се съчетава успешно с естетиката? Разказваме ви няколко интересни идеи за декориране на баня и тоалетна.

Аксесоари за баня, декор, текстил променят всичко без изключение, като същевременно не изискват значителни усилия и продължителни ремонти. Направете списък за пазаруване, систематично сменяйте кърпи, килими, сапунени чинии, дозатори и добавете някои елементи за декор.

Какво да правим с кърпи и постелки за баня
Текстилът за баня във всички цветове на дъгата създава неподреден ефект.  Можете да съхранявате кърпи на отворени рафтове, като ги навивате на ролки. Ако все още не искате да сменяте кърпите, използвайте плетени кошници за съхранение. Те ще помогнат за постигане на желания ефект на еднородност на пространството.

По-добре е постелката за баня да е в неутрален основен цвят или в комбинация с цвета на кърпите. Изберете приятни тактилни материали. И, разбира се, най-добрите са тези, които могат да се перат в пералня.

Аксесоари за баня в един цвят и стил

Дозатор, сапунерка, чаша, кутия - по-добре е да са от една колекция. И тогава можете да им придадете функцията на цветен акцент. Такъв например може да бъде комплект от зелено стъкло или аксесоари от колекция с мраморна текстура и златен ръб. Луксозното злато не излиза от интериорните тенденции за втора година, така че може безопасно да се поддържа в други интериорни елементи на банята.

Да се ​​отървем от хаоса

Кошници, кутии, органайзери за козметика са бърз начин за почистване и обновяване на интериора. Органайзерът за козметика ще ви помогне лесно да вземете правилния крем от рафта, плетените кошници ще се превърнат в стилно място за съхранение на чисти кърпи, текстилната чанта до пералнята е ефектен акцент и място за мръсно пране.

Изберете естествени материали, спокойни цветове, помнете принципа на еднородност. Комбинацията от няколко текстури за еклектичен ефект в малки пространства е трудна идея за изпълнение.

Добавете функционалност към огледалото за баня, особено ако не е осветено. Прикрепете към него висящото огледало за лупа. Дизайнерите се съгласиха, че чисто бялата пластмаса е лесна за комбиниране с други елементи, така че ще бъде актуална доста дълго време.

Обзавеждането за баня може да трансформира пространството и да го направи модерно и актуално без ремонт.


0 comments:

Post a Comment