Thursday, September 1, 2022

Как да изберем правилните аксесоари за баня?



Аксесоарите в интериора правят пространството светло и холистично. Нещо е задължително, а нещо просто създава стил, атмосфера и настроение. И последното е не по-малко важно в съвременния свят. Как да подходите към избора на аксесоари за баня и защо трябва да обърнете внимание на дизайнерските колекции.

 

Какво да купите

 

Ако отидете в специализиран хипермаркет за стоки за дома, тогава главата ви ще се завърти от огромен брой стоки. Тук има всичко: сапунерки, дозатори, огледала, чаши, държачи, контейнери за памучни тампони, рафтове за туби и бутилки, куки, завеси, кошници за пране, четки и много други. Освен това разполагаме с разнообразие от цветове, форми и размери. Например, държачите за кърпи могат да бъдат рогови с въртящ се механизъм, под формата на напречни греди, пръстени или прости куки. А за сапун можете да изберете ергономичен дозатор или класическа сапунерка.

 Допълнителен комфорт създават артикули като поставка за тоалетна хартия с рафт за книга или телефон, поставка за сешоар, специално огледало за грим, седалка за душ кабина или дръжки за вана. Какво да вземете предвид при избора на аксесоари:

 

- броя на членовете на семейството, начина на живот и нуждите на всеки;

- размера и дизайна на банята;

- съотношение цена-качество.

 

Пердета и килими

 

Важни интериорни елементи са параван за баня и килим. Те не само имат практически ползи, но и могат да създават дизайнерски акценти. Например, разредете неутралните пастелни цветове със сочен експлозивен цвят или графичен модел. За баня можете да използвате стъклени паравани или завеси от плат. Най-простото и икономично решение е завеса на прът. Защо? Можете сами да инсталирате бара и да окачите завесата. Не изисква специални грижи, лесно се подменя. Много дизайни. Широк ценови диапазон. Що се отнася до килимите, в банята те са преди всичко за комфорт и защита от подхлъзване върху мокър под. Популярни са памучните, PVC и микрофибърните килими - те са приятни на допир, меки и добре абсорбират влагата. В същото време е много важно този аксесоар да харесва не само тактилно, но и визуално. Днес завеси и килими в същия стил украсяват много дизайнерски колекции.







Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

0 comments:

Post a Comment