Wednesday, September 7, 2022

Следи от къртене. Какво да правим?



Къртенето е сложен технологичен процес, който ако не се извърши правилно може да ви навлече много неприятности. За тази цел ви съветваме, при необходимост от къртачни услуги да търсите фирма за кърти чисти извозва , която да има необходимия дългогодишен опит да се справи с всичко, от което се нуждаете.

Най-честите грешки по време на къртене, които водят до наличието на неприятни следи са при избиването на нова врата или прозорец. Колкото и да не ни се иска, тези дефекти са неизбежни. Най-често това се случва, когато хората решат, че тази дейност не е чак толкова сложна и я предприемат сами с нула опит.

Предлагаме ви два начина да прикриете следите от къртене. Първият вариант е, когато дефектите по стените са малки. За тази цел е необходимо на първо място да почистите и да подсушите старателно зоната. След, което трябва да използваме смес от цимент и фин пясък, за да се запълни дупката или драскотината, след което пребоядисвате стената в същия цвят като останалите, или цвят който да контрастира и сте готови.

Ако следите от къртенето обаче са много сериозни, то най-добрия вариант е да поставите декоративен орнамент, който да прикрие дефекта. Можете да използвате картина, пано, стенна саксия, огледало или друг елемент.

Ако дефекта от къртене е причинил допълните последици и се е разраснал, то фугирайте пукнатините и дупките и залепите декоративен тапет или декоративни камъни. Имайте предвид обаче, че сериозно напуканата стена ще се нуждае от специално внимание, тъй като неглижирането ѝ може да доведе в най-лошия случай и до срутване. Трудно е да се справите сами, особено когато нямате опит в строителството, затова обмислете внимателно действията си преди да стартирате, каквато и да била дейност.


Сайтът се поддържа от дигитална агенция Viseo - пишете на office at w-seo dot com или се обадете на GSM 088 999 62 62
Компанията предлага поддръжка, оптимизация, актуализацияна уеб сайтове, актуализиране на CMS системи и много други. Поискайте оферта още днес ...
Дигитална агенция, предлагаща SEO оптимизация на сайтове

0 comments:

Post a Comment