Monday, November 28, 2022

Как се поддържа асфалтиран участък



Асфалтът е страхотен материал, който ако е правилно положен и поддържан може да ви служи дълги години. Фирма за асфалтиране на алеи споделя с вас, няколко прости правила, с които можете да удължите живота на асфалта, като следвате някои прости правила.

Инспектират периодично вашия асфалтиран участък. Изгответе си план, който да следвате през определени дни, да изследваме състоянието му.

Почиствайте редовно. Тази дейност навярно ви звучи много отегчителна, но се налага, за да удължите живота на вашето покритие. Всяка една мръсотия, разлято масло или други боклуци скъсява живота му.

Забележите ли зона, в която се образува натрупване на вода - веднага я отстранете. Водата и влагата като цяло са най-големия враг на асфалтовата настилка. Ако пренебрегнете това много важно условие, гарантирано скоро ще се сдобиете с пукнатини, а в най-лошия случай с дупки по асфалта.

Погрижете се за правилната превенция преди зимата. Предлагат се различни видове покрития, които ще подобрят целостта на покритието. При наличие на пукнатини в асфалта, задължително се погрижете да бъдат запълнени преди настъпването на влажните месеци от годината.

Надяваме се, че съветите на Асфалтиране.com са ви били от полза. Не се колебайте да ги потърсите при необходимост от полагане на асфалт, тъй като гарантирано ще ви предложат най-доброто съотношение между цена-качество.

0 comments:

Post a Comment