Wednesday, June 16, 2021

Три препоръки за избор на добра дигитална агенция



Да попаднете на добра дигитална агенция, на фирма, която да развие Вашият бранд и да го популяризира в Интернет е истинско чудо.

Благодарение на нашите три съвета, вярваме, че ще успеете да се справите с тази нелесна задача, а именно да подберете правилните хора, точната фирма, фирмата, която ще Ви свърши безупречно работата.

Съвет 1. Разгледайте сайта на договарящата се компания

Съветът изглежда очевиден, но мнозина не го правят, в най-добрия случай те прескачат страницата на компанията, с която ще си сътрудничат. Но сайтът може да каже много за бъдещия партньор. Вижте какви хора работят във фирмата, в техните акаунти в социалните мрежи. Анализирайте декларираните случаи и вижте дали има успешни примери за работа във вашата или подобни индустрии. Също така е важно да видите партньорската секция на корпоративния сайт. Проверете и постижения, които са посочени в дадения сайт. Разберете дали специалистите на компанията са сертифицирани например в Google business, какво обучение са получили, какъв е средният им стаж. Можете да поискате номер на сертификат. Какво трябва да запитате мениджърите? Какви други услуги предоставя компанията. Какви инструменти използват специалистите за SEO оптимизация. Как се извършва подбор и групиране на заявки, формиране на технически спецификации за текстове, следене на техническото състояние на сайта. Как се изчислява прогнозата за трафика. Ако не разбирате технологиите и тяхното включване в списъка не ви говори нищо, задайте конкретни въпроси, свързани с вашия бизнес: какви цифри ще получите в резултат на SEO оптимизация, до колко тази технология ще ви даде реална възръщаемост и други сходни. 

Съвет 2. Прегледайте отзивите за фирмата

Основният минимум, по който човек може да прецени професионализма на дадена компания, е наличието на информация, която е готова да сподели. Това може да включва публикации, коментари в медиите, изказвания на конференции, публикувани книги, ръководства, инструкции за видеоклипове и т.н. Можете да опитате сами да намерите информация в Интернет и на уебсайта на компанията или да попитате  Ваши приятели, мениджъри на компании.


Съвет 3. Попитайте за препоръки 

Задължителен артикул трябва да бъдат препоръките на клиентите, които са работили с тази компания. Не разчитайте само на отзиви в Интернет, както посочихме в Съвет номер 2, а  попитайте мениджърите за контакти на хора, които могат да ви препоръчат. Опитайте сами да намерите необходимите контакти, като разгледате секцията с информация за клиента. Една добра агенция винаги ще споделя контактите на своите клиенти и няма да крие резултатите от добрата работа.


Финални думи

Както можете да видите по-горе, трите съвета, които споделихме с Вас, са едни от основните, но взимайки ги под внимание, то сме сигурни, че ще успеете да намерите подходящата компания, фирмата, която да даде добри резултати и да представи Вашият бизнес в най-добрата му светлина.

Важно уточнение: Съветите достигат до Вас благодарение на експертите на дигитална агенция Viseo - (w-seo.com). Желаем Ви успех!




0 comments:

Post a Comment